Asiakaskokemus: Kamrock Oy:n TYHY-päivä

Forest Trainers suunnitteli ja toteutti Kamrock Oy:lle TYHY-päivän. Päivä suunniteltiin yhdessä asiakasyrityksen kanssa ja räätälöitiin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi.

Kamrock Oy:n TYHY-päivä aurinkoisessa Nivalassa

Tavoitteena hyvinvoiva henkilöstö

Kamrock Oy:n tavoitteena on, että henkilöstö työskentelee arjessa hyvinvoivana ja hyvällä fiiliksellä – työntekijöiden työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen panostetaan yrityksessä monin tavoin, jotta sekä fyysinen että psyykkinen kunto on kohdillaan. Tämä otettiin huomioon myös TYHY-päivää suunniteltaessa.

Aurinkoinen TYHY-päivä Nivalassa koostui mukavasta ja rennosta yhdessäolosta. Tiimitaitojen tärkeys korostui aktiviteeteissa, joissa tarvittiin sekä fysiikkaa että älliä – näin koko keho sai pääkoppaa myöten mukavasti treeniä. Hikoilultakaan ei siis vältytty ja päivä täyttyi mukavasta tekemisestä ja naurun hörähdyksistä. TYHY-päivän lomassa nautittiin eväitä ja illaksi henkilöstö siirtyi jatkamaan iltaa saunomisen ja ruokailun merkeissä.

Forest Trainersin Sanna Eronkoski, Kamrock Oy:n tuotantojohtaja Aki Hintta ja Kamrock Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Peräaho.
Forest Trainersin Sanna Eronkoski, Kamrock Oy:n tuotantojohtaja Aki Hintta ja Kamrock Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Peräaho.

Kamrock oli tyytyväinen onnistuneeseen TYHY-päivään: ”TYHY-päivän sisältö ja organisointi onnistui loistavasti. Forest Trainers kuunteli toiveemme, räätälöi meidän näköisemme toteutuksen ja lopputulos oli priimaa! Yhteistyö Forest Trainersin kanssa oli kaikin puolin sujuvaa”, Kamrockin henkilöstöjohtaja Johanna Massa toteaa ja jatkaa: ”Päivä oli täynnä yhteistä iloa ja onnistumisia niin yksilöinä kuin tiiminäkin. Tämä kantaa varmasti pitkälle tulevaan!”

Räätälöidyt TYHY-päivät ympäri Suomen

Forest Trainers järjestää työhyvinvointi- ja virkistyspäiviä kaikille yrityksille ympäri Suomen alasta riippumatta. Päivät suunnitellaan ja toteutetaan aina yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa ja räätälöidään asiakkaan ja henkilökunnan toiveiden mukaan.

TYHY-päivien vetäjänä toimii Forest Trainersin Sanna Eronkoski. Restonomin (AMK) sekä ammatillisen opettajakoulutuksen lisäksi Sannalla on 20 vuoden työkokemus keittiöalalta sekä työntekijänä että esihenkilönä, joista 14 vuotta ammatillisen oppilaitoksen keittiöllä. Sanna on toiminut juniorjoukkueiden pesäpallovalmentajana yli 15 vuotta sekä ollut yli 25 vuotta naimisissa metsäalan ammattilaisen kanssa – puunkorjuuala on siis hyvinkin tuttua. Urheilu ja hyvinvointi on ollut aina osa Sannan arkea, niin vapaa-ajalla kuin töissäkin:

”Työhyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat tärkeitä asioita työntekijälle sekä koko yritykselle. Niiden kehittämiseen on olemassa monenlaisia keinoja. Aihe on todella lähellä sydäntäni”, Sanna toteaa.

TYHY-päivien vetäjä, Forest Trainersin Sanna Eronkoski
TYHY-päivien vetäjä, Forest Trainersin Sanna Eronkoski

Olisiko nyt oikea aika suunnitella sinun yrityksellesi TYHY-päivä? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksenne näköinen virkistyspäivä!