FOREST TRAINERS® -sivusto on nyt avattu, lämpimästi tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme

Olen Jukka Eronkoski tämän yrityksen omistaja ja perustajajäsen. Olen ollut useamman vuoden mukana kehittämistyössä, jonka tulosta nämä tuotteet ovat ja kehitystyö jatkuu yhä.

Pitkä ura koneenkuljettajana, metsäkoneyrittäjänä ja metsäalan opettajana on antanut näkemystä ja kokemusta alamme vaihteleviin tilanteisiin. Kollegoiden, yritysten ja yhteistyökumppaneiden kannustuksesta sekä tarpeesta olemme lähteneet yhdessä rakentamaan palveluja puunkorjuualan yritysten tarpeisiin. Nyt tuotteet alkavat olla kasassa ja toivomme niiden palvelevan yrityksiä tarpeiden mukaisesti.

Tuotteiden avulla parannamme yrityksenne osaamista, tulosta ja kehitämme kilpailukykyä. Huomioimme työyhteisön koulutustarpeet ja työhyvinvoinnin. Hyvinvoiva työyhteisö tuottaa tulosta.

Jokainen yritys on yksilö ja palvelut räätälöidään aina luottamuksellisesti, yrityskohtaisesti ja yhdessä yrittäjän kanssa, ja varmasti kehitettävää riittää. Toiminnassamme tärkeitä arvoja ovat luottamus, kansankieli ja käytännönläheisyys. Huomiomme myös asiakasyhteistyön ja tulevaisuuden muutospaineet, jotka aiheuttavat usein vaatimuksia ja muutoksia toimintaan. Tästä on hyvä lähteä kehittymään.

Yhteystiedot löytyvät sivuilta, ottakaa rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tulosta tai keskustellaan aiheesta.