TYHY-päivä – kokonaisvaltainen työhyvinvointipäivä yrityksille

TYHY-, TYKY- tai virkistyspäivä on tärkeä osa yrityksen toimintaa etenkin työntekijöiden motivaation kannalta. Työhyvinvoinnin pitäisi olla läsnä työntekijöiden arjessa päivittäin, mutta myös yksittäisen työhyvinvointipäivän avulla ylläpidetään työntekijöiden työkykyä ja hyvinvointia. Yksi erilainen työpäivä perinteisten arkipäivien joukossa virkistää ja motivoi työhön.

Forest Trainersin työhyvinvointipäivä

Forest Trainersin yritykselle räätälöity TYHY-päivä on toiminnallinen, työkyvyn ylläpitoon tähtäävä valmennuspäivä, jossa kehitetään työhyvinvointia ja jaksamista.

FT-työhyvinvointivalmennus sisältää seuraavat aihealueet:

  • työhyvinvointi ja sen tavoitteet
  • henkilöstön motivointi
  • mukavaa yhdessä tekemistä
  • itsensä haastamista

Päivän päätteeksi yritys saa mukaansa selvityksen työhyvinvoinnin jalkauttamiseksi yrityksen arjessa.

Lisää TYHY-päivään Forest Trainers -analyysi

Mitä, jos järjestäisitte tällä kertaa kokonaisvaltaisemman työhyvinvointipäivän, joka sisältäisi työkyvyn ylläpitoon tähtäävän valmennuspäivän lisäksi yrityksen toiminnan laajemman tarkastelun henkilöstöhaastatteluineen?

TYHY-päivän lisäohjelmaksi voidaan liittää FT-analyysi, joka sisältää yrityksen henkilöstölle räätälöidyt kehityskeskustelut sekä yrityksen nykytilan selvityksen. Tuloksena analyysista yritys saa selkeän raportin, joka sisältää konkreettiset toimenpide-ehdotukset yritystoiminnan kehittämiseksi.

Kehityskeskustelut sekä yrityksen nykytilan selvityksen toteuttaa Forest Trainersin asiantuntija.

Kiinnostuitko?

Forest Trainersin TYHY-päivä sisältää mukavaa yhdessä tekemistä ja itsensä haastamista. Tavoitteena on pitää mukava virkistyspäivä hyvällä yhteishengellä.

Jos TYHY-päivään sisällytetään myös FT-analyysi, saadut tulokset käydään myöhemmin läpi yrittäjän kanssa ja kirjataan yrityksen tavoitteisiin, jotta toimenpiteet tulevat osaksi yrityksen arkea.

Työhyvinvointipäivä räätälöidään aina yrityksesi toiveiden mukaan. Työhyvinvointipäiviä järjestetään ympäri Suomen.

Olisiko nyt hyvä hetki suunnitella yritykselle TYHY-päivä? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, millainen kokonaisuus sopisi juuri teidän yrityksellenne!

Ota yhteyttä