Uusi tuote: FT-valmennuspolku

Forest Trainersin palveluvalikoima täydentyi – uutuutena nyt FT-valmennuspolku!

FT-valmennuspolussa Forest Trainers on yrityksenne apuna valmentamassa ja perehdyttämässä uusia työntekijöitä. Valmennus voidaan toteuttaa sekä yrityksen nykyiselle henkilöstölle että uusille työntekijöille.

Valmennuspolun tavoitteena on valmentaa ja perehdyttää työntekijä yrityksen toimintamalleihin ja -tapoihin, jotta tuottava työ maksimoituu mahdollisimman pian. Valmennuspolun ansiosta yritys voi ulkoistaa rekrytointi- ja perehdytysprosessejaan ja säästää näin omia resurssejaan.

Apuna rekryprosessissa

Forest Trainers on apuna rekryprosessissa ja etsii yrityksille uusia työntekijöitä sekä työntekijöille työpaikkoja. Työvoimaa on mahdollista hankkia myös ulkomailta, jonne Forest Trainersilla on hyvät, kattavat kontaktit.

Valmennuspolulta ammattitaitoista työvoimaa

FT-valmennuspolun tuloksena yritys saa tarpeitaan vastaavan, ammattitaitoisen työntekijän, joka on sisäistänyt yrityksen toimintatavat ja pääsee nopeasti sisään yrityksen arkeen.

Valmennuspolun toteutuksessa on mahdollista hyödyntää julkisia rahoituksia. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

HUOM, työnhakija!

Toimimme myös työn “välittäjänä” ja palveluihimme kuuluu valmennuspolku, jonka kautta sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään puunkorjuualan yrityksiin.

Jos sinulla on hyvät valmiudet tai osaamistaso alalta, olet alanvaihtaja tai vastavalmistunut, ota yhteyttä! Olemme apuna myös kansainvälisissä rekrytoinneissa.